Eilen oli kova hinku päästä päivittämään blogia, mutta ei tänne päässyt. Taisi olla joku mukkelis makkelis.?.. ;D 

Jo nyt! (lue:eilen) tuli Magnolian tilaus Ruotsista. Tein tilauksen viikko sitten maanantaina ja nyt jo economy-etanapostilla sain paketin kotiin. Tilaus tehtiin kimpassa Nipastiinan kanssa. Jännäsin kylmä hiki ostalla koko viikon kuinka meidän tilauksen käy, kun Maissin sivuilla luin, että yksi hänen tilauksestaan ei koskaan tullut.. Huomasin vasta perjantaina, että roskapostikansioon oli tullut viesti joka oli tilausvahvistus Magnolilta. No, ei tämä ihan ongelmitta mennyt. Multa jäi 2 leimaa saamatta. Ne oli jotain vanhan malliston leimoja, eikä hintakaan hirmuinen, mutta kuitenkin. Laitoin jo meiliä sinne, mutta ainakaan tänään ei kuulunut vastausta. Pitää varmaan soittaa. No, harmeista huolimatta, leimat on muuten mieleisiä. Katsotaan mitä näistä syntyy.

1041341.jpg

Lisää paketteja tipahteli muistakin kaupoista, kuten Finnstamperilta. Jouluaskarteluja varten piti täydentää leimasinvalikoimaa ja leimavärejä. Ja tietty vähän muutakin samalla.

1041338.jpg

Tänään vielä tuli paketti Hiekkaoliivista. Siitä kuvaa myöhemmin. Harmi juttu että Hiekkaoliivi lopettaa. Kivoja tuotteita olen sieltä löytänyt pitkin vuotta. Onneksi ehdin vielä täydentää ennen kuin kauppa menee kokonaan kiinni.

Vielä lopuksi askartelutarvikkeita joita sain lahjaksi. Mukava läjä jouluista tavaraa.

Ja nyt puutöihin.

1041339.jpg