Taas ehti vierähtää pieni tovi, että pääsen taas päivättämään sivuja. Työt haukkaavat päivistäni megasuuren osan ja se loppu mitä jää päivästä jäljelle, olen monesti niin väsynyttä etten jaksa koneelle tulla vaikka askareltua tulisikin. mm. Viime viikon keskiviikon - perjantain olin työreissussa.

Eilen tehtiin ystävän kanssa extempore reissu Fiskarsin Ruukin kylään. Suosikiksemme nousi Kristiina Lehtosen työt. Hänen maalaukset olivat oivaltavia ja hauskoja. Alue sinällään oli ihan viehättävä. Odotin kylältä  jonkin verran enemmän, johtuen ehkä juuri lehtien ja tuttujen hehkutuksesta. Siellä on varmaan enemmän kuhinaa ja menoa normaalina arkipäivänä.

Oltiin palaamassa kotiin Fiskarsista, mutta kun tienviitassa luki TAMMISAARI 15km, päätimme jatkaa seikkailua ja ajoimme katsastamaan tätä pientä merenranta kaupunkia.

Rannalla tuuli ihan hirveästi. Söimme rannassa kuivuneet munkit ja mehut/kahvit huikeaan 1,1e hintaan/hlö. Kävelimme keskustassa ja ihailimme puutaloja eli ns. vanhaa kaupunkia ja sen keskelle rakennettua kirkkoa. Tuli tunne "tänne täytyy päästä uudelleen".

Kuva on Ekenäsin sivuilta. Omat kuvat on kamerassa ja kameran piuha hukassa. Tai töissä.