Viikonloppuna käytiin syömässä synttärikakkua muutaman sadan kilometrin päässä kotikonnuillani. Kummitytöllä oli syntymäpäivä ja samalla nähtiin lähisukua. Synttärikortin tempaisin vielä muistoksi tytölle. Itse olin kortista innoissani, mutta psyykkasin itseäni sillä ettei 7-vuotias välttämättä ole ihan yhtä kiinnostunut korteista kuin minä. Mutta olihan se vain kiinnostunut, koska Bratzit on niiiiiiin ihania.

372684.jpg

ATC-korttien myötä on alkanut ideat ja taidot vetreytyä korttien askarteltussa. Tuntuu vain siltä etten osaa askarrella kortteja varastoon, mikä olisi kyllä ihan suotavaa. Aina ei välttämättä ole aikaa tehdä jokaiselle omaa korttia joka tilanteessa. No, ehkä sekin asia korjaantuu jossain vaiheessa.

Viikonlopun reissussa tuli tutkittua omia vanhoja varastoja ja laatikoita lapsuudenkodin nurkissa. Etukäteen olin päättänyt etsiä keräilykorttien muovitaskut ATC-kortteja varten. Niitä muovitaskusivuja hankin joskus Magic-kortteja varten. Magic on eräänlainen "rooli"-peli korteilla ja sitä tuli pelattua vuosia sitten. Kortit ja muovitaskusivut on jäljellä, mutta pelitaito ja into on häipyneet vuosien kuluessa. Ja nyt löytyi keräilytaskuillekin taas käyttöä. Taas yksi hyvä syy sille että kannattaa säästää kaikenlaista tavaraa. Joskus sitä voi taas tarvita!

Nyt on ATC-kortit järjestyksessä.

377138.jpg

Huvittavin löytö viikonloppuna oli yhteen pahvilaatikkoon piilotetut kolme keskeneräistä villapaitaa, joista kaikista oli langat vähissä ja ohjeet hukassa.