Hiljaista on ollut taas blogirintamalla kun emäntä on päässyt vähän reissailemaan. Kävin vanhaa opiskelukaveria moikkaamassa viime viikkonloppuna Oulussa. Aikaa edellisestä tapaamisesta ehtikin kulua 2,5 vuotta. Samalla reissulla näin toisenkin vanhan kaverin, jonka viime tapaamisesta on jo 4 vuotta. Oli oikein tosi mukava ja piristävä reissu. Suosittelen muillekin reissaamista johonkin pariksi päiväksi yksin, ilman miestä tai perhettä jos vain mahdollista. Sitä jaksaa taas paremmin kun saa olla ihan vain oman itsensä kanssa jossain muualla kuin tutuissa ympyröissä. Tutut ympyrät on kyllä täälläkin ihan kivat, mutta piristi nähdä muita maisemia.

Huomenna hyppään yöjunaan ja matkaan Rovaniemelle. Siltä sitten torstaina aamulla bussilla Leville loppuviikoksi. Levin reissu tuli vähän yllättäen, mutta on ihan oikeaan aikaan. Pääsee vähän lepuuttamaan itseään kun on ollut aika hektiset pari kuukautta. Tällä kertaa reisussa mukana mieskin.

Osallistuin Sannan järjestämään ryhmäswappiin ja eilen sain viimeisetkin kortit valmiiksi. Aihe on "kesäinen". Tänään lähtee Sannalle postia, kun loppuviikon olenkin sitten poissa askartelupöytäni äärestä. Kuvia korteista laitan tänne myöhemmin.

Huomasinpa että kävijämäärä on nyt 999! Vau! Onnistuin tulemaan 1 vaille 1000 tänne. ;D Arvontaa tai muuta kisaa en ajatellut vielä tähän kohtaan, mutta ehkä vähän tuonnenpana kun aikaa on taas vähän paremmin.

Mukavan keväistä loppuviikkoa!