Voihan päänsärky! Laivareissu meni muuten mukavasti mutta koko eilisen päivän vain särki ja jomotti. Kaksi migreenilääkettä helpotti sen verran että jaksoi olla. Nukkumaan piti eilen päästä jo yhdeksältä! whou! Jätin jopa Täydelliset naiset väliin... No, ne sain onneksi katottua digiboksista tänään. Kokonaan niitä ei voi jättää väliin.

Siljan -paatti oli täynnä itänaapureita. Niitä oli siis TOSI paljon. Eikä siinä vaikka ovatkin, mutta kun ne käyttäytymistavat on vähän sellaisia että HUHUH. J:llä meni hermot tax freen jonossa. Kaverit kun änkee jonon etupäähän ja eikän heillä ole ongelmaa, vaan meillä. Herra alkoi ojentamaan ja sai apuja etulijoiden maannaiselta. Eli naiselta joka seisoi meidän edessä, mutta jolla oli tapoja. Rouva sai aikamoiset silmienpyörittelyt joukkiolta. Ei auttanut järjen puhuminen, mutta yritti ainakin.

Tänään tuli uusi MODA ja siinä oli jotain kivoja juttuja. Tekisi mieli aloittaa paidan kutominen, mutta olen enemmän kuin paljon saletti etten saa sitä koskaan valmiiksi. Sukat jotka aloitin jouluna näyttää valmistuvan, onneksi kuitenkin.

Viime viikolla surffaillessani netissä löysin tällaisen musa-saitin. Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta sekin vaatii vähän lisää perehtymistä.

Ei olisi kenelläkään mitään ideoita/vinkkejä mitä valmistujaislahjaksi naishlölle.???... Ma en keksi mitaan. Korua ajattelin, mutta en oikein kuitenkaan tiijä. Vaikea valinta. Eli ajatuksia otetaan ilolla vastaan!