Kävin tänään töitten jälkeen kirpparilla. Mukaan tarttui pari purkkia. Eli kuvassa oikeassa reunassa ovat tämän päivän löydöt. "Kristalli"maljakko ja purkki jossa esim.kartanon kuva. Aarikan punainen purkki ja lasipurkki tarttuivat käteen aikaisemmin samaisella kirpparilla. Hinnat 1-4e haarukassa. Lasiset kipot käytän kynätelineinä askartelupöytää somistamassa. Metallipurkkien käyttötarkoitus on vielä vähän auki. Kai niihinkin kohta täytettä löytyy.

418802.jpg

Tänään löysin vielä kaavoitushommiin tarkoitetun viivoittimen. Kuvasin sen kauratyynyn päällä kun en ollut varma että valkoiselta taustalta olisi erottunut. Kouluaikoina mulla oli saman tyyppinen viivoitin käytössä. Se taisi olla kuitenkin koulun omaisuutta. Tätä ajattelin voivani käyttää askarteluissa, kun ne kaavojen tekotouhut on vähän jääneet.

418804.jpg 

Flunssa on oikein kunnolla pitänyt otteessaan. Eilen oli tosi voimaton olo. Ajattelin illalla etten varmaan jaksa töissä tätä päivää, mutta niin se vain hujati 8 tuntia. Otan kuitenkin varovaisesti, sillä jätin väliin tänään puutyökurssi. Se kyllä vähän kaivelee mieltä, mutta parempi olla turhaan rehkimättä.