Ns. viimeinen lomapäivä on jo puolessa päivässä. Onneksi edessä on vielä pitkä viikonloppu. Jaksaa vain ihmetyttää miten unta vain aamuisin riittäisi ja riittäisi. Tuli vapaapäivät tarpeeseen. Ensi viikolla kun palaa arkeen pitää mennä illalla nukkumaan ennen kymmentä että jaksaa aamulla ihmisten aikoihin ylös. Onneksi työaika on liukuva ettei ole minuutista kiinni mihin aikaan on paikalla.

Kiitoskorttipohjia käytiin eilen yhdessä metsästämässä kuvaamoissa. Kuvat on omalla koneella sähköisessä muodossa ja niitä ei niin vain tilata kuvaamosta, vaan pitää itse käydä ihmettelemässä vaihtoehtoja millaiseen muotoon kuvansa haluaa. Harmittaa että nämä on tänne asti venyneet, mutta tulipahan annettua juhlia järjestäessä kaikkensa ja syksy on ollut täynnä kaikenlaista hommaa.

Tiistaina käytiin katsastamassa leffa. Yhteistä leffailtaakin on yritetty saada aikaiseksi koko syksyn, mutta lomapäiviin asti meni ennen kuin se onnistui. Saa nähdä kuinka kiireiseksi ensi vuosi menee kun molemmilla tulee töihin vähän lisähaastetta. Mutta joka tapauksessa elokuva oli hyvä ja vaikka lipun hinnat tuntuvat vain kohoavan pilvistäkin ylemmäs, niin kannatti käydä se kuitenkin teatterissa katsomassa.

Heitetääns tänne vielä kuitenkin kuvaa tuolista joita kävin entisöimässä. Vielä pitäisi vähän hioa ja lakata kaksi kertaa lisää. Muutosta tuolin ulkomuodossa on tapahtunut melkoisesti. Tuolit löysivät paikan eteisessä johon ne sopivat hyvin. Ovat kooltaan vähän pienemmät kuin edelliset tuolit.

             318519.jpg             273988.jpg

Mutta nyt pitää joutua ja ehtiä patja-kaupoille. Sekin on sellainen viidakko ettei paremmasta väliä.