Pakko pistäytyä täällä vielä ennen kuin alkaa vuoden vaihteen juhlinta. Ollaan lähdössä melko isolla porukalla laivaristeilylle ja siitä on joku ihminen ollut enemmän ja toinen vähemmän tärinöissään. Mukava lähteä kuitenkin tutussa porukassa viettämään tätä iltaa.

Eilen oltiin J:n työporukan kanssa teatterissa ja syömässä. Teatteriesitys oli hyvä ellei melkein tosi hyvä. Lavasteet oli hienot ja samoin näyttelijät onnistuivat. J tosin meinasi nukahtaa ensimmäisessä osassa.. Taisi lauluosuudet puuduttaa, jotka minun mielestä taas oli hyviä.

Eilen vielä päivällä uurastettiin keittiössä lähes koko päivä. J:n sukulaiset tuli syömään. Tämä ruuanlaittokerta onnistui melko hyvin. Inhoan hirveää kiirettä ja siksi tällaisten isojen porukoiden syömingit ei oikein ole suosikkijuttujani. Kestän ne kyllä, mutta niistä tahtoo tulla aina vähän turhaa painetta. Nytkin olin vielä 10 min ennen vieraiden tuloa tukka pystyssä ja vaatteiden vaihto kesken. Mutta hyvin se kuitenkin meni.

Perjantaina löytyi uudet patjat sänkyyn. Tulevat vasta 4 viikon kuluttua. Jousituksessa oli onneksi vaihtoehtoja ja kummallekin löytyi sopivat patjat samasta paikasta.

Nyt hetki vielä ennen kuin alan pakkaamaan, istun sohvalle ja syön pari suklaakarkkia rauhassa.