Eilen oli viikon perinteiset kuoroharjoitukset. Kahden viikon päästä on joulukonsertti. Esitetään noin 10 laulua, joista vasta kuorossa aloittaneena osaan ne 2 kappaletta jotka on muutenkin koko porukalle uusia biisejä. Niitä on harjoiteltu kunnolla. Muita lauluja on lauleltu tässä porukassa useasti ennenkin eikä niitä sitten ehditä kovin paljon tarkemmin enää rallatella läpi. Se ei tälle uudelle laulajalle oikein ole hyvä juttu. Harmitti, kun oli melkein yhtä ulkona kuin lumiukko. Tosin nyt ei ole niitäkään.. Harjoitukset loppuu kl.21.15 ja kl.21.00 alkaa Täydelliset naiset... Onneksi on tallentava digiboksi. Suosittelen.

En ehtinyt hakea lakattuja tuolejani kotiin eilen. Tuli hoppu vaikka kuinka yritin ajoissa lähteä. Tuolin hakureissu menee ensi maanantaihin. Sen liinavaatekaapin sain kotiin jo sunnuntaina. Kuljetusapua sain mieheni siskon miehen veljeltä. c") heh, huvittava rimpsu.

Sunnuntaina olin Tupperware-kutsuilla ja tänään on kynttiläkutsut. Kynttiläkutsuista ei olekaan aikaisempaa kokemusta. Mielenkiinnolla menen katsomaan mitä ja kuinka kalliiita kynttilöitä ihmisille myydään. Ajattelin jättää kynttilät ostamatta, mutta kohta se nähdään kuinka käy.

Sunnuntaina tuli taas niin mainio Strömsö. Tällä erää askarreltiin pesukoneessa huovuttuneista villapaidoista joulukalenteri. Tulos oli hieno. Toinen kiva koriste tehtiin kanaverkosta ja sammaleesta. Nyt kun joku keiju kävisi taikomassa vuorokauteen vähän lisää aikaa alkaisin heti puuhastelemaan kanaverkko-sammaltyynyä. Ohjelma on tauolla joulukuun, uudenvuodenaattoon saakka, mutta palaa sitten taas ilostuttamaan ihmisiä.