Olipas oikein tosi hieno sää viikonloppuna! Molempina päivänä ollaan syöty ulkona kun takapihanterassilla tarkenee niin mukavasti.

Tänään löysin niin herkullisen "paju-paikan" että pitää varmaan viikolla käydä uudelleen haalimassa saalista. Sylillisen pajuja sai tänään jo mukaani.

Pihassa tehtiin tänään päivällä myös hommia. Leikattiin pensasaitaa ja haravoitiin ja piti ottaa pari kuvaa pihan kaunistajista. Raidallisia krookuksia on vain tämä yksi, muut on lilan värisiä. Kukkaset näyttävät pitkän ja pimeän talven jälkeen niin herkullisen kauniilta. Nyt pitäisi muutenkin vähän innostua pihan laitosta ja kasveista kun syksyllä möyrittiin pihaa ja suurin osa kukkapenkistä sai lähteä. Mukava kun nämä pari kukkasta olivat sitkeästi päättänyt pysyä meillä.

520688.jpg

520687.jpg

Muutaman kirjan olen viime viikoina lukenut. Vaikuttaa kyllä siltä että kirjastonsetä haluaa (taas!) periä myöhästymismaksuja kun seuraavan kerran kirjastossa käyn... Pitäisi varmaan laittaa muistutus puhelimeen aina kun lainaa kirjoja. Onnistun vähän väliä unohtamaan jonkun kirjan palauttamisen ajoissa. Ehkä osasyyllinen on kevätväsymys, jonka tajusin tänään. Olen niin uskomattoman poikki ja väsynyt koko ajan. Mitään ns. järkevää syytä en keksi väsymykselle. Mikähän tähän auttaisi? Ja kauanko tässä vielä menee...