Tein viime viikolla kortin serkun uudelle tyttövauvalle, jonka ristiäiset on tänään. Kuva on aivan mielettömän surkea, mutta jonkinlaisen tolkun siitä pitäisi saada. Enkelikuvan löysin Maissin sivuillaan antaman linkin kautta. Siellä oli paljon muitakin kuvia mitä voisi hyödyntää.

330877.jpg

Eilen pääsin käymään rauhassa ale-ostoksilla. En löytänyt mitään alesta., mutta normaalihintaisen neulekeepin/neuletakin. Se on tosi kivan näköinen, 50-luvun tyylinen, mutta J:n mukaan ihan äitiystakin näköinen. Mä olen kyllä erimieltä. Olisi ollut muutama neulemekkokin, jotka oli TOSI kivan näköisiä, mutta niissä oli lyhyet hihat. Ei hyvä. Ja materiaalina oli acryylisekoite. Ei hyvä sekään. Mieluusti hyvän näköistä vaatetta käyttää pidempään kuin yhden kevään.

Illalla kokeiltiin alakerran takkaa ensimmäisen kerran. Paistettiin makkaraa ja syötiin salaattia. Mukava tehdä muutakin perjantai-illalla kuin vain katsoa telkkaria. Illalla yritin aloittaa uusimmassa Modassa ollutta pipoa, mutta sieltä puuttuu piirros, jonka mukaan se pipon kuvio tehdään. JOS joku lukee ko. lehteä ja löytää sen piirroksen, niin vink-vink tänne.