Viimeiset 2 viikkoa on olleet NIIN kiireiset etten ole ehtinyt juurikaan blogeissa seikkailla, tai edes omaa blogia päivittää. Työpäivät on venyneet ihan mahdottomiksi. Perjantaina aloitin äitiyslomasijaisuuden, kun "esimieheni" jäi äippälomalle ja minä astun hänen saappaisiin. Pientä perehdytystä oli viimeiset viikot ja sen myötä muuta ekstraa hommaa mitä ei aikaisemmin ole ollut. Mikäpäs tässä, työ on sellaista mistä pidän ja uusi kaveri joka tulee minun tilalleni, on mukava. Toivottavasti tämä kiire tästä kuitenkin tasaantuu pian. Voi olla että rauhoittuu äkisitikin, koska olo on vähän nuhainen. Mies köhi koko viime viikon ja makasi kotona kipeänä. Nyt näyttää siltä että sain saman taudin... Ja koska kuumemittari itsepintaisesti pysyy 36.1 asteessa, niin virus se varmaan taas on. Ja parannuskeinoa ei muuta taida ollakaan kuin kunnon lepo.

Perjantaina käytiin kavereiden kanssa hohtokeilaamassa. Se on aina yhtä mukavaa puuhaa, mutta useasti sen seuraavan kerran varaaminen siirtyy noin vuodella eteenpäin. Pitää skarpata jos pääsisi ennen vappua uudelleen keilaamaan.

Perjantaina hankin kauan haaveilemani kameran! Nyt on ollut sen verran veto poissa, etten ole kauheasti ehtinyt uutta laitetta tutkia, mutta hyvältä vaikuttaa. :-D Kokoonsa nähden kamera on aika kevyt.

Odottamani messut on kohta eli Turun kädentaitomessut 17-18.3. Niitä messuja olen odottanut koko talven. Äsken selailin messujen osallistujaluetteloa ja mielenkiintoiselta vaikuttaa.