Eräs nuorimies sai tämän kortin mukana syntymäpäiväonnittelut. Auto, joka kortissa on, on skannattu isän nuorena poikana keräämistä autonkuvista. Kuvia ei ole montaa, mutta ne ovat mielestäni hienoja. Valo vähän ikävästi auton päällä kiiltelee, eli se ei kuulu "kuvaan". ;)

862631.jpg

Tein hääparille kortin heidän häidensä teeman mukaisesti, eli lilaa ja hopeaa. En itse ole tähän korttiin kovin tyytyväinen. Lähinnä taustan hopea tekee tästä vähän tasapaksun kortin. Ja salamavalo valkaisi ne kaikki olemassa olevat värit.

862630.jpg

Vielä löytyy arkistosta yksi kuva yhdestä kortista. Tämä kortin saaja täytti 50 vuotta kesällä. Väreinä kortissa on limevihreä ja hopea.

777958.jpg

Aloitan perjantaina opiskelun täydennyskoulutuksessa. Opiskelu ei vie kuukaudessa kuin kaksi päivää, mutta sen lisäksi saan varmaan tehdä erilaisia tehtäviä kotona. Odotan innolla uusia tuulia, mutta pienellä jännityksellä sitä miten paljon opiskelu vie aikaa. Joku joka täällä piipahtele useammin, on huomannut, että päivityksiä tippuu taas aika harvakseltaan.

Yhden atc ryhmä vaihdon kortit tein maanantaina. Muutama muukin kortti pitäisi saada työn alle. Naapuriin syntyi vauva joku viikko sitten ja synttäreitä on taas monella syksyllä ja näille pitäisi kortti tehdä. Eli kyllä tänne jotain aina vähän väliä tippuu. Blogilistalle tietty päivittyy tilanne sitä mukaa kun tilanne täälläkin etenee. Puutyöharrastus alkaa reilun viikon kuluttua. Sitäkin odottelen. Jos saisin ne yöpöydät valmiiksi kevääseen mennessä. Ja kuoroon yritän rientää kun työt vain sen sallivat. Kuoroharjoitukset on maanantaisin ja yleensä työpäivä on silloin pisin ja raskain. Mutta ehkä sen suhteen löytyy valoa tunnelin päästä kun syksy etenee kohti talvea ja tilanne ehkä rauhoittuu.