Viimeisin viikko on mennyt niin nopeasti ettei ole ollut mitään mahdollisuuksia käydä koneen ääressä päivättämässä tilannetta. Joulukin jo melkein meni.

Torstaina ja perjantain lepäilin viruksen (taas) aiheuttamaa flunssaa ja nuhaa kotona. Lauantaina olikin jo parempi olo ja lähdettiin joulun viettoon minun kotinurkille. Käytiin morjenstamassa muutamaa kaveria ja kummityttöä. Aattona tehtiin maakuntakierros haudoilla. Päivän aikana meni n. 3tuntia haudoilla. Vetääkö joku "paremmaksi" ? Syy tähän pitkään reissuun on välimatkat ja viisi eri hautausmaata. Vähän se mieltä herkistää laskea kynttilöitä kivien viereen, vaikka viimeisimmistä hautajaisista lähisuvussa on jo kulunut 8 vuotta.

Joulupukki ei käynyt visiitillä, mutta lahjoja oli lähes röykkiöittäin. Paketeista kääriytyi kaikenlaista tarpeellista. Nyt on mm. hyvä lähteä puutyökurssille tammikuussa kun on tasohiomakone omasta takaa. Ja pullan pitäisi tuoksua viikottain kun nyt on apuväline taikinan vaivaamiseen.

Matkalla joulunviettoon aloin kutoa uutta sukkaa Seitsemän veljeksen jättiraidasta. Ensimmäinen sukka tuli eilisellä paluumatkala kärkikavennuksia vaille valmiksi. Lahjaksi tekaisin viime viikolla loppuun yhden sukkapari. Olin aloittanut ko. sukat jo 2004 syksyllä. Joskus voi asiat vähän kestää.... Näissä on sitä ensimmäistä raitalankaa harmaan sävyissä.

      314398.jpg

Tänään otetaan rennosti! Mukavaa Tapaninpäivää kaikille!!