Maanantaihin on selvitty ja väsymys on kohta kaikonnut. Mukavaa oli taas. Vaikkakaan vanha ei meinaa enää jaksaa kahtena peräkkäisenä iltana.

Hankimme porukalla lauantain synttärisankarille tehosekoittimen, hieno Chilli-sarjan sekoitin, ja heti löytyi koneelle käyttöä. Illan eliksiirinä toimi jääpalat + jäiset mansikat + sokeria + kirkasta = mukavan jäinen ja raikas juoma. Innostus moisen laitteen hankkimisesta tarttui ja nyt kaikki kaverit on hankkimassa keittiön ilmiselvästi tärkeintä kapistusta itselleen.

Maajussit saivat morsiamensa eilen. Onnellisen näköisiä pariskuntia ruudun täydeltä. Mahtaakohan sarja saada jatkoa. Pitkistä mainostauoista päätellen katsojia oli kertynyt ko. ohjelmalle jonkin verran.

Viikonlopun aikana ei saatu juuri mitään aikaiseksi kotona. Eilen haettiin kuitenkin joulukuusi sukulaisten metsiköstä. Ollaan kotona  seuraavan kerran valoisaan aikaan vasta ensi maanantaina!! joten oli toimittava ajoissa. Kuusen hakureissu päättyi saviliejussa ryvetettyihin kenkiin ja sukkaan. Alakerran lattialla oli eilen savinen jalanjälki kertomassa liikkeistäni metsäretken jälkeen.