Osallistuin Sannan järjestämään ryhmäswappin. Vaihdon kortit tulivat juuri ennen pääsiäistä. Tässä alla kuvassa omat korttini jotka tein vaihtoon. Tein kahta erilaista korttia yhteensä 9 kappaletta.

497795.jpg

Tässä vaihdossa tulleet kesäiset atc-kortit. Kiitos kaikille tekijöille!

497790.jpg

Pitäähän tässä samalla esitellä leimasin jonka tilasin Heikkaoliivista ja jonka sain kotiin juuri ennen tätä yllä kuvattua vaihtoa. Leimasin on NIIN kiva!!

497805.jpg

Olin aikeissa osallistu hiekkaoliivin 13. atc-vaihtoon, mutta unohdin ilmoittautua ajoissa. Ja äsken huomasin että vajaa kaksi tuntia sitten on päättynyt atc-minirallin ilmoittautuminen! Pääsiäinen on mennyt aivan liian nopeasti, vaikka ei mitään kovin ihmeellistä ole tullut tehtyäkään. Sen verran olen yrittänyt saada aikaa jostain järjestettyä että pääsee vähän päivittämään tänne kuulumisia.

Perjantaina vähän grillattiin ja katsottiin idolsia kun Ari vei voiton. Kaverilla on ihan mieletön ääni ja laulutaito! Voi olla etten kuitenkaan niin paljon "fanita" että levyn ostaisin tai keikalle lähtisin.

Heitän vielä tähän kuva joka on otettu Levin rinteessä viikko sitten perjantaina. Lepuutin hetken jalkoja, kun tuntui laskeminen polvissa välillä vähän rankalta.

502847.jpg