Kävin eilen toisen kerran tänä kesänä mustikassa. Saalis ei ollut tälläkään kertaa kuin n.1,5 litraa. Miten se monesti onkin niin, että kun on lähdössä kotiin metsästä, sitten vasta löytyy se paras paikka. No, aina voi seuraavana päivänä palata takaisin poimimaan lisää.

Mm. tähän mustikkaan, josta kuva alla, törmäsin myöskin kesälomareissussa Retretin lähistöllä. Sielläkin oli todella makoista mustikat, joita tyydyttiin vain maistelemaan paikan päällä.

788805.jpg

Kukkasia pitää taas vähän laittaa blogia piristämään, ennen kuin syksy tulee ja saadaan syyskuvia.

788804.jpg

Kesälomalla kävin myös Tampeereella tammerifestien aikaan ja kävin  Prinsessa Itkupillin kaupassa. Siellä oli myöskin kaikenlaisia ihanuuksia, joista tyydyin vain ostamaan muutaman kuvan ja tulitikkuaskin pääkallonkuvalla tuliaisiksi veljelleni. Itkupillin printit on oivaltavia ja kivan omaperäisiä.

Tänään olen lähdössä käymään Vehmaalla Hetan ja Sammakon Keitaassa. Sää on vähän synkkä, taas. Mutta onneksi ei kuitekaan sada. Loppuviikon näillä näkymin vietämme mökillä, ja maanantaina palaan taas töihin ja arkeen. Olen jo aloittanut opiston kurssitarjonnan selailun. Ettei vain kävisi talvella aika missään välissä pitkäksi.