Varpaat on ihan kylmät ja äsken oli vielä sormetkin. Kuumalla kupillisella peruna-purjokeittoa oli maaginen vaikutus ja sormissa alkoi kiertää veri ja sormet lämpenivät. Olen kyllä aikamoinen vilukissa. Siksi kai ne sukatkin niin nopsasti sain neulottua valmiiksi. Ja kun alkaa viluttamaan töissä, vedän äitin virkkaaman palaponchon päälleni. Ja johan auttaa. Yritin linkittää pala-ponchon ohjetta tähän Pirkan sivuilta, mutta ei onnistu. Kone vain murahti ja sivu sulkeutui. Harmi. Täällä olikin tietoa siitä että mitä on tapahtunut. Eli hei ja hyvästi pirkan neuleohjeille netissä.

Eilen tuli TV2:lta hauska ohelma Muuttohaukantie. En ole ko. ohjelmaan aikaisemmin törmännyt, mutta niksit joita käytettiin sisustuksessa olivat aika hyviä ja toimivia. Mustavalkoiset kuvat valkoiseksi maalatulla vanerilevyllä muuttuivat hienoksi taulukollaasiksi seinälle. Aina seinälle ripustettavien kuvien ja taulujen ei tarvitse olla kehyksissä ja lasin alla. Kiehtovaa.

Muutaman tunnin päästä on tämäkin työpäivä pulkassa ja alkaa taas viikonloppu. Mukava kun saa taas nukkua aamulla niin kauan kuin nukuttaa. Selkäkin alkaa olla taas kunnossa. Vilustutin alaselän laivareissulla. Ei aina tule mieleen että hyteissä on melkoinen ilmanvaihto ja nukuin hetken ilman peittoa selkä paljaana. Ehkä ensi yö sujuu rauhallisemmin. Olin vimme yönä noussut hieromaan J.n kylkeä rivakasti. Siitä olin jatkanut vielä hänen olkapään hieromista. Täytyy myöntää etten itse tiedä tuosta mitään...